fredag 29 juni 2007

Sluttankar från mig efter dag 2

först och främst är jag glad att pappa verkligen har hittat den farten han är kapabel till och klättrat 9 placeringar på listan från 17 till 8.... (om nu resultatlistan stämmer)

Sen är det så kul att se alla "gamla gubbar" som ju åker ungefär som dom gjorde för 20 år sen när man var aktiv..... och att alla verkligen tar den här tävlingen på rätt sätt, dvs med ett stort leende även fast det är även stenhård tävling med sekundstrider om toppen.

tävlingen funkar bra, suveräna funktionärer på serviceplatserna och även på sträckorna (enligt teamet , då man själv ju inte får komma dit som "medhavd turist")

enda minuset är resultatservicen som tyvärr är allt för långsam och många fel som dyker in i listorna bitvis (t.ex att någon får 2.25 istället för 7.25 tills dom korrigerar tiden) sånt får inte hända, speciellt inte när det är ett "professionellt tidtagnings-team" som enligt vad jag förstår sköter om detta även på SM-tävlingarna..... då måste man kunna ställa högre krav än vad dom levererar nu. För hur svårt kan det vara egentligen med dagens teknik som faktiskt finns tillgängligt och billigt i dag?

Ikväll är det premiär för Stig Blomqvists eget museum här i Örebro, så jag rekommenderar ALLA som passerar Örebro att passa på och besöka det.... tror den utställningen håller uppe en 2-3 veckor till..... så passa på....

och till sist........ hejja på nr 78 Rolf Skoghag ordentligt om ni är ute i skogarna och tittar, han behöver det om han ska ta några till ;-)

1 kommentar:

Roger sa...

Fredrik Skoghag, du klagar på Resultatservicen, men du har inte många rätt...

Resultaten kommer ju från de olika målbilarna på SS, är det FEL tid från en målbil, så får inte dom som visar resultaten ändra i den, även om dom fattar att en förare inte kör på 2.25 när alla andra 12.25 i tid. Den ändringen måste göras av tävlingsledningen.

Så dom du ska gnälla på, det är dom idiellt arbetande funktionärerna som sitter där och tar tid på tävlingsbilarna helt gratis och inte gör sitt jobb perfekt utan skriver in felaktiga tider i protokollet som används som underlag för resultathanteringen. Spelar ingen som helst roll vilken som har hand om resultathanteringen mot publik/tävlande om inte indatan är rätt.. Men det är klart, resulthanteringen på en racingbana, den måste ju vara omöjlig att göra fel på...